Van Dorp Infra: duurzaam verbonden

Van Dorp Infra, voorheen Gebr. van der Steen, levert totaaloplossingen voor de onder- en bovengrondse infrastructuur. We bieden een breed scala aan diensten, variërend van het aanleggen en onderhouden van water-, gas- en elektriciteitsnetwerken tot het bieden van laadoplossingen en openbare verlichting. In 2020 werd Gebr. van der Steen Bedrijven onderdeel van de Van Dorp-familie en sinds 2023 werken we onder de naam Van Dorp Infra. Deze naamswijziging markeert een nieuwe fase van samenwerking, waarbij we onze expertise op het gebied van onder- en bovengrondse infrastructuur combineren met installatietechniek.

Zakelijke Van Dorp documenten zijn hier te vinden:

Jaarverslag Van Dorp 2022 Kwaliteit en certificering

1962

Oprichting Gebr. van der Steen

1962

Oprichting Gebr. van der Steen

1990

Nieuwbouw kantoor Berlicum

2002

Oprichting ingenieursbureau Skippon

2007

Uitbreiding met locatie in Beuningen

2020

Overname door Van Dorp

2022

Kees van Daalen Algemeen Directeur

2023

Naamswijziging naar Van Dorp Infra

2023

Gebr. van der Steen wordt ook in de naam een Van Dorp bedrijf. Het bedrijf gaat namelijk verder als Van Dorp Infra.

Van Dorp Infra door de jaren heen

1962

Oprichting Gebr. van der Steen

1990

Nieuwbouw kantoor Berlicum

2002

Oprichting ingenieursbureau Skippon

2007

Uitbreiding met locatie in Beuningen

2020

Overname door Van Dorp

2022

Kees van Daalen Algemeen Directeur

2023

Naamswijziging naar Van Dorp Infra

Duurzaam verbonden

Sinds 2020 zijn we een trots onderdeel van Van Dorp, een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Bekijk onderstaande websites voor meer informatie.

Website Van Dorp

Van Dorp is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Bekijk voor meer informatie onze website.

Website Van Dorp

Werken bij Van Dorp

Bij familiebedrijf Van Dorp, ervaren onze collega's een mix van vrijheid, betrouwbare collega's en werken voor toonaangevende opdrachtgevers. Spreekt dit jou ook aan? Ontdek de mogelijkheden en bezoek onze werkenbij-website voor vacatures en meer informatie over hoe jouw toekomst bij ons eruit kan zien.

Werken bij Van Dorp

Klantenservice

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of uw huisaansluiting? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice-pagina.

Klantenservice

Voor wie wij werken

Van Dorp Infra werkt voor nutsbedrijven, netbeheerders, diverse gemeentes en waterleidingbedrijven. Bekijk hieronder onze belangrijkste opdrachtgevers.

Van Dorp. Voor morgen

Bij Van Dorp zijn wij ervan doordrongen dat wij de wereld niet voor onszelf hebben. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de volgende generaties en de toekomst van de planeet. Daarom staat bij al onze diensten duurzaamheid centraal. Duurzaamheid staat in ons geval voor het evenwicht tussen mens, milieu en economie.

Onze maatschappelijke betrokkenheid komt onder andere tot uiting in de Van Dorp foundation. Sinds 2005 zetten wij ons middels deze foundation in voor de armste mensen in de wereld. Tot 2015 is er veel aandacht uitgegaan naar scholen in Uganda en sinds 2015 wordt er gewerkt aan de bouw van een boerderij ter stimulering van de voedselvoorziening en werkgelegenheid. Maar ook dichtbij willen wij mensen steunen. Zo steunen wij in Nederland diverse voedselbanken en lokale goede doelen waar onze medewerkers zelf ook een bijdrage aan leveren.