Gasleidingen

Voor een betrouwbaar en toekomstgericht gasnet

In opdracht van regionale netwerkbedrijven werken we dagelijks aan de betrouwbaarheid en ontwikkeling van het gasnet. Daarbij gaat het niet alleen om het realiseren of vervangen van (hoofd)gasleidingen, maar ook om het vernieuwen van aansluitingleidingen waarmee huizen en bedrijven op het netwerk zijn aangesloten. De betrouwbaarheid van de gasinfrastructuur in Nederland is wereldwijd ongeëvenaard. En we zijn er trots op dat wij hieraan bijdragen.

Gasleidingen voor een duurzaam gasnet

Onze verantwoordelijkheid stopt niet bij het onderhoud van de huidige infrastructuur. Wij houden ook de toekomstige ontwikkelingen in de energiewereld nauwlettend in de gaten. Een voorbeeld hiervan is de distributie van groen gas en de potentie van waterstof als een mogelijke groene energiebron. Hoewel dit een opkomende ontwikkeling is, erkennen wij het belang ervan in de aanloop naar een meer duurzame toekomst.

Meer informatie of samenwerken?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of bent u benieuwd naar onze blik op de toekomst en wilt u hieraan bijdragen of met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Aanleg & beheer

Hoofdaansluitingen

Huisaansluitingen

Nieuwe energiebronnen (zoals waterstof)

Over Van Dorp

Sinds 2020 met trots een Van Dorp bedrijf

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Over Van Dorp

Contact

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met een betrouwbaar en toekomstgericht gasnet? Vul hier ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht
Van Dorp
Voor morgen