Laadoplossingen

Samenwerken aan duurzame mobiliteit

Bij Van Dorp Infra begrijpen we de uitdagingen waar laadexploitanten dagelijks mee te maken hebben. De vraag naar duurzame laadoplossingen groeit gestaag en daarmee ook de noodzaak voor betrouwbare infrastructuur.

Efficiënte plaatsing en aansluiting in één arbeidsgang

Als experts in de realisatie van laadinfrastructuur, ligt onze focus op het efficiënt inrichten van de benodigde voorzieningen voor laadstations in de openbare ruimte. Deze spelen een cruciale rol in het vormgeven van een duurzame mobiliteitssector. Bovendien onderscheiden we ons door laadpalen te plaatsen en aan te sluiten in één arbeidsgang, wat zorgt voor een snellere en efficiëntere installatie.

Laadoplossingen voor bedrijven

Dankzij onze nauwe samenwerking met Van Dorp Installaties, bieden wij niet alleen laadoplossingen voor openbare ruimtes, maar kunnen we ook bedrijven ondersteunen in hun overgang naar elektrische mobiliteit. Of het nu gaat om slimme laadtechnologieën om netwerkcongestie te voorkomen, of innovaties in energieopslag en conversie – wij staan klaar om mee te denken en oplossingen te bieden.

Meer informatie

Benieuwd hoe Van Dorp Infra uw laadoplossingen kan versterken en optimaliseren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Laadpalen

Aansluitingen

Energieopslag

Energieconversie

Over Van Dorp

Sinds 2020 met trots een Van Dorp bedrijf

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Over Van Dorp

Contact

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw laadoplossingen? Vul hier ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht
Van Dorp
Voor morgen