Elektriciteitskabels

Een betrouwbare basis voor de energievoorziening van de toekomst

Elektrificatie is een belangrijke pijler binnen de energietransitie. Dit komt door de vele veranderingen in de methoden van elektriciteitsopwekking, energielevering en de manier waarop we elektriciteit verbruiken. De aanleg van zonnepanelen, de plaatsing van windturbines en de groei van het aantal elektrische auto’s en hun oplaadpunten hebben veel impact op het elektriciteitsnet. In dit kader werkt Van Dorp Infra in opdracht van regionale netbeheerders om het netwerk te versterken en uit te breiden. Hierbij ligt onze expertise in de aanleg van elektriciteitskabels.

Aanleg elektriciteitskabels en beheer

Ons ervaren team is bedreven in het aanleggen van zowel laag- als middenspanningskabels, altijd conform de huidige voorschriften en normeringen. Samen met regionale netwerkbedrijven bieden we diverse diensten aan: van het leggen van nieuwe kabels, het vervangen van bestaande infrastructuur tot aanpassingen in al geïmplementeerde netwerken. Bovendien zijn we ook actief in engineering en voorbereidende werkzaamheden van deze projecten.

Contact

Als u vragen heeft over de aanleg van elektriciteitskabels of advies nodig heeft over elektrische infrastructuur, neem dan gerust contact met ons op.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Aanleg nieuwe elektriciteitskabels

Vervanging & uitbreiding

Engineering en voorbereiding

Onderhoudswerkzaamheden

Grondwerken

Over Van Dorp

Sinds 2020 met trots een Van Dorp bedrijf

Familiebedrijf met 1300 medewerkers

35 jaar ervaring

Uw partner voor de totale technische dienstverlening

Eigen opleidingscentrum

Over Van Dorp

Contact

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met een betrouwbaar en toekomstgericht gasnet? Vul hier ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Contactformulier

Vestigingen

Bekijk hier de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde vestiging.

Toon overzicht
Van Dorp
Voor morgen