Van Dorp Infra zet volgende stap met vernieuwing huisstijl

Nieuwsberichten

13 september '23De integratie van Van Dorp Infra binnen de Van Dorp groep is in volle gang. Na de recente aankondiging van de naamswijziging, zijn wij nu ook in de huisstijl steeds meer een Van Dorp bedrijf. Zo hebben wij de uitstraling van onze panden aangepakt en is onlangs de allereerste gele Mercedes Sprinter geleverd. De auto zal ingezet worden voor het Combi SION contract in Gelderland, waar Van Dorp Infra in samenwerking met Van Vulpen water- en elektra-aansluitingen verzorgt in opdracht van Liander en Vitens.

Kees van Daalen, Algemeen Directeur bij Van Dorp Infra, licht toe: “De implementatie van onze nieuwe huisstijl is als een interne verbouwing. We kiezen voor een gefaseerde aanpak en willen veranderingen stapsgewijs doorvoeren.”

Fossielvrij tanken met HVO100

Duurzaamheid blijft een belangrijk thema voor Van Dorp Infra. Dit is ook terug te zien bij onze vestiging in Beuningen waar een eigen tank voor HVO100 is geplaatst. HVO100, een fossielvrije en hernieuwbare brandstof, draagt bij aan een significante reductie van CO2-uitstoot en vermindert de emissie van fijnstof, stikstof en zwavel.

Daarnaast streven we ernaar om – waar mogelijk – over te schakelen naar elektrische opties. Hierbij kunt u denken aan onze leaseauto’s, mini- & midigravers, trilstampers en de onlangs toegevoegde hybride hoogwerker, die voorafgaat aan de binnenkort te ontvangen volledig elektrische hoogwerker.